VVV bepaalt koers van club vanuit rustiger vaarwater

1 augustus 2016, 16:00

VVV-Venlo gaat de komende maanden aangrijpen om de toekomstplannen voor de club uit te stippelen. In samenspraak met sponsors, supporters en clubmensen moet er een businessplan tot stand worden gebracht. In oktober moet deze klaar zijn.

Dat heeft VVV-voorzitter Hai Berden aan Dagblad de Limburger kenbaar gemaakt. "De afgelopen maanden lag de focus op het financiële en sportieve aspect. We zijn financieel in rustiger vaarwater gekomen, nu is het tijd om de koers van de club te bepalen", stelt Berden. Een belangrijk onderdeel is het plan voor een (ver)nieuw(d) stadion, waar adviesbureau Hypercube zich zonder al te veel succes over gebogen heeft.

"We hebben als het gaat over de toekomst van de club de regie uit handen gegeven en dat is achteraf gezien niet goed geweest. We moeten ons niet meer door derden laten leiden, maar zelf met een visie op de club komen", aldus Berden. "Dat het stadion een rol moet hebben in dat toekomstplan is duidelijk. We gaan wat dat betreft nu eerst eens alles op een rijtje zetten en bepalen wat daadwerkelijk het beste voor VVV is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen