Berghuis: "Ik heb er een heel goed gevoel over"

1 augustus 2016, 19:20

Met een lach tekende Steven Berghuis vandaag (maandag) een contract bij Feyenoord. De vleugelaanvaller gaat op huurbasis aan de slag bij de Rotterdamse club, omdat hij bij Watford FC op een zijspoor was beland.

"Ik wilde heel graag naar Feyenoord en ben heel blij dat ik hier ben", zegt Berghuis op Feyenoord.nl. "Feyenoord is al langere tijd geïnteresseerd in mij, maar ik wilde in de voorbereiding voor mijn kans gaan bij Watford. Daar had ik weinig uitzicht op speelminuten op mijn favoriete positie. Hier is dat perspectief er wel."

Voor Berghuis is dit een weloverwogen stap. "Feyenoord is in wedstrijden vaak beter dan de tegenstander. Die speelstijl past bij mij en ik hoop dat ik mijn creativiteit iets kan toevoegen aan het spel van de ploeg", legt hij uit. "Over de sfeer in De Kuip hoeven we het niet eens te hebben. Iedereen weet hoe fantastisch die is."

Berghuis is klaar voor zijn nieuwe avontuur. "Ik heb de hele voorbereiding tot nu toe meegedraaid bij Watford, dus ik ben fit. Ik heb veel zin om aan te sluiten bij deze ploeg. Ik heb er een heel goed gevoel over en kan niet wachten om te beginnen", besluit de drievoudig international van Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen