Nieuwe keepers voor FC Eindhoven en MVV Maastricht

Ger
2 augustus 2016, 17:17

FC Eindhoven heeft Guy Smit bij de selectie gehaald. De doelman (20) komt over van NEC. Smit (foto), die eerder in de jeugdopleiding van Vitesse speelde, maakte maandag al zijn officieuze debuut voor FC Eindhoven in de besloten wedstrijd tegen Feyenoord.

"De afgelopen weken hebben we een aantal keepers op proef gehad, omdat we de selectie absoluut nog moesten uitbreiden met een keeper. Guy heeft tijdens trainingen en wedstrijden een uitstekende indruk gemaakt op ons en vandaar ook dat we alle vertrouwen hebben in een positieve verdere ontwikkeling van zijn talent", zegt Harm van Veldhoven, de technisch manager van FC Eindhoven, op de clubwebsite. "We zien hem dan ook als een waardevolle toevoeging aan onze spelersselectie."

MVV Maastricht heeft met Mikolaj Smylek de tweede gewenste keeper binnen. De 21-jarige Pool komt uit eigen land over van Legionowo. Trainer Ron Elsen: "Mikolaj is een jonge gast die ervaring op het hoogste jeugdniveau heeft opgedaan. Dat zie je in alle facetten van het keepen bij hem terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen