Eerste grote aankoop Inter in Suning-tijdperk is een feit

3 augustus 2016, 17:47

Witte rook in het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan: Internazionale heeft de transfer van Antonio Candreva officieel gemaakt. De Italiaanse international heeft zich tot de zomer van 2020 verbonden aan de Nerazzurri.

Candreva komt over van Lazio Roma, waar hij de afgelopen jaren furore maakte als aanvaller op de flank. "Ik ben heel trots om hier te zijn. Ik heb altijd al naar Inter gewild en nu is het zover. Ik bedank Lazio voor de afgelopen seizoenen en voor de kans om deze droom te verwezenlijken", aldus Candreva, die de eerste grote aankoop van Inter is onder het bewind van de Chinese investeerders van de Suning Group.

Inter heeft zich ten doel gesteld om meer Italianen te contracteren en heeft hier met het aantrekken van Candreva dus een nieuwe stap in gezet. De vleugelaanvaller begon zijn loopbaan bij Udinese, waar hij in januari 2008 uitgerekend tegen Inter debuteerde in het profvoetbal. De 29-jarige Romein speelde sindsdien 238 wedstrijden in de Serie A, waarin hij 48 keer trefzeker was.

De 40-voudig international van Italië was deze zomer actief op het EK.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen