Transfergeweld Newcastle houdt aan, Borriello naar Cagliari

3 augustus 2016, 19:14

Mocht het na de degradatie naar het Championship nog niet duidelijk zijn geweest dat Newcastle United zo snel mogelijk weer terug wil naar de Premier League, dan is dat wel af te lezen aan de vele transferactiviteiten van The Magpies. Mohamed Diamé is alweer de achtste aanwinst die gepresenteerd is op St. James' Park.

Diamé is een 29-jarige middenvelder uit Senegal een komt over van Hull City. De achtste zomeraanwinst tekent een driejarig contract bij Newcastle. In het verleden speelde de Afrikaan bij RC lens, Linares, Rayo Vallecano, Wigan Athletic, West Ham United en dus Hull City. Vorig seizoen maakte hij de beslissende goal in de finale van de play-offs, waarin Hull City promotie naar de Premier League afdwong.

Borriello vindt nieuwe club

Ondertussen is Marco Borriello neergestreken op Sardinië. De 34-jarige spits was een tijdje op zoek naar een nieuwe club en heeft zich nu op transfervrije basis gevoegd bij Cagliari, dat teruggekeerd is in de Serie A. De routinier trok onlangs de deur achter zich dicht bij Atalanta Bergamo. Hij tekent een contract voor één jaar bij de Sardijnse club, met een optie voor nog een jaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen