Positieve spanning bij ADO Den Haag en Go Ahead

5 augustus 2016, 15:14

De Eredivisie wordt vanavond (vrijdag) afgetrapt met het duel tussen NEC en PEC Zwolle. Het tweede duel van het nieuwe seizoen gaat tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles. Beide ploegen ontmoeten elkaar zaterdagavond vanaf 18.30 uur in het Haagse Kyocera Stadion. Dennis Higler is de scheidsrechter van dienst.

Petrovic: "Go Ahead heeft niks te verliezen"

Voor coach Zeljko Petrovic is het zijn vuurdoop bij ADO. "Ik ben blij dat de voorbereiding erop zit. We zijn nu al zeven weken bezig. Ik heb veel verwachtingen van de eerste wedstrijd. Ik ben positief gespannen", zegt de trainer op de clubwebsite. "Ik en mijn staf hebben een duidelijke manier van werken en daar is de selectie ook blij mee. Laten we hopen dat dat zaterdag uitmondt in een goed resultaat."

De Koning: "Ja, het rolt toch in de buik"

Ook voor Go Ahead, vorig seizoen de nummer vijf van de Jupiler League, wordt het een bijzonder weekend. De Deventenaren zijn na een jaar aanwezigheid terug in de Eredivisie. "Ja, het rolt toch in de buik. Je kunt nog zo stoïcijns zijn; het is gewoon geweldig dat we morgen weer beginnen. En ja, dan ook nog in de Eredivisie. Prachtig", zegt coach Hans de Koning in aanloop naar het duel met ADO op de clubwebsite.

[photo,99671,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen