Chinees slachtoffer van Van Wolfswinkel: "Hij schrok even"

6 augustus 2016, 15:55

Hoewel Yuning Zhang in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een uitstekende indruk maakte bij Vitesse, begint hij zaterdagavond tegen Willem II 'gewoon' op de bank. Dit vanwege de komst van Ricky van Wolfswinkel, die door coach Henk Fraser als eerste spits is aangewezen.

Fraser heeft dat deze week tegen het Chinese talent gezegd. "Het is tegenwoordig een tendens in het voetbal dat je alles moet uitleggen. Dat doe ik ook", zegt Fraser tegen het AD. "Ik ben vorige week toen Ricky kwam al het gesprek aangegaan met Zhang en Dauda. Je legt dan uit waarom diegene gehaald wordt en hoe je het verder ziet. Yuning zal vast even teleurgesteld geweest zijn en ik kan me ook voorstellen dat hij even schrok toen Ricky kwam. Ik heb hem natuurlijk wel gezegd dat zijn minuten zullen blijven komen."

De voormalig coach van ADO Den Haag denkt dat de situatie voor Zhang ook positieve gevolgen kan hebben. "Ricky kan met zijn ervaring veel voor Yuning betekenen. Ik ben dan wel zijn trainer, maar laten we eerlijk zijn. Wat hij van Ricky leert, kan ik hem niet leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen