Haller kon voor miljoenen naar China: "Hij is kieskeurig"

7 augustus 2016, 11:44

Steeds meer spelers vinden de weg naar China, waar het geld in de voetballerij voor het oprapen ligt. Sébastien Haller is echter niet gezwicht voor de Chinese miljoenen. Een club uit het Aziatische land zou 20 miljoen euro hebben geboden op de Franse spits van FC Utrecht, maar die had geen enkele vorm van belangstelling.

"Het was geen 20 miljoen euro, maar er zijn wel biedingen vanuit China gekomen in die hoedanigheid", aldus FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik bij FOX Sports. "Met dat soort bedragen kan je als club een grote stap maken, kijk bijvoorbeeld naar AZ. Het was echter binnen een minuut klaar, want Sebastien is heel kieskeurig wat clubs betreft. Hij heeft het erg naar zijn zin bij ons en hoeft niet per se weg. Hij wil naar een club op een bepaald niveau en daar paste China niet in."

Over eventuele belangstelling van Ajax voor Haller, zegt Van Schaik: "We zijn niet serieus in gesprek geweest met Ajax, maar ze hebben wel aangegeven dat Haller op een heel lange lijst van vijftien spelers staat en niet de topprioriteit heeft." Van Schaik durft niet te zeggen of de huidige selectie van FC Utrecht deze zomer intact zal blijven. "Ik durf er niets om te verwedden. Het is nog drie weken tot de transfermarkt sluit en het wordt steeds gekker. Maar onze spelers zitten goed. Ze hebben langdurige contracten en dus kunnen we ook wat vragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen