Officieel: Pogba wordt medisch gekeurd bij ManUnited

7 augustus 2016, 16:11   Bijgewerkt: 7 augustus 2016, 16:20

De recordtransfer van Paul Pogba van Juventus naar Manchester United lijkt snel afgerond te gaan worden. De Engelse topclub meldt zondag via de officiële kanalen dat de Franse middenvelder toestemming van Juventus heeft gekregen om een medische keuring te ondergaan.

Al de hele zomer hangt de overgang van Pogba van Juventus naar Manchester United in de lucht, maar de bevestiging liet lange tijd op zich wachten. Die lijkt er nu snel te gaan komen. Na de medische keuring in Engeland kunnen de laatste formaliteiten worden afgewikkeld. Met de aanstaande deal is naar verluidt 120 miljoen euro gemoeid, waarmee Pogba de duurste voetballer ooit gaat worden. Dat record is nu nog in handen van Gareth Bale. De Welshman verruilde Tottenham Hotspur in 2013 voor 100 miljoen euro voor Real Madrid.

Pogba speelde in het begin van zijn loopbaan al voor Manchester United, maar wist toen niet door te breken op Old Trafford. Hij kwam tot slechts drie invalbeurten in de Premier League. Medio 2012 liet Manchester United hem naar Juventus vertrekken. Bij de Italiaanse grootmacht groeide de Frans international uit tot één van de smaakmakers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen