Mourinho: "Mijn ambitie is een stomme ambitie"

8 augustus 2016, 16:48

José Mourinho is zijn tijdperk bij Manchester United uitstekend begonnen. Dankzij een 2-1 overwinning op Leicester City werd het Community Shield in de wacht gesleept door de Engelse topclub. Na de wedstrijd ging de Portugese manager, die Louis van Gaal opgevolgd heeft op Old Trafford, in op zijn ambities.

Mourinho zegt dat hij elke wedstrijd, in alle competities, dit seizoen wil winnen. Te beginnen met komende zondag, als de Premier League afgetrapt wordt tegen AFC Bournemouth. "Mijn ambitie is een stomme ambitie. Ik moet bekennen dat het ook een onmogelijke ambitie is. Ik wil alles winnen, dat is mijn ambitie", sprak Mourinho.

"We moeten eerst Bournemouth verslaan. Dat gaat nog lastig genoeg worden. Daarna gaat de focus meteen op het duel met Southampton", verwacht Mourinho. "We willen alles winnen. Het klinkt een beetje stom, maar het gaat om verbeteren, verbeteren, verbeteren", aldus de 53-jarige Mourinho, die zijn spelersgroep eerder al het doel stelde om dit seizoen de landstitel te pakken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen