Allegri springt in de bres voor 'te dikke' Higuaín

8 augustus 2016, 20:26   Bijgewerkt: 10 augustus 2016, 09:39

Omdat de transfer van Paul Pogba naar Manchester United nog niet officieel is, kan de overstap van Gonzalo Higuaín van Napoli naar Juventus nog betiteld worden als de grootste transfer van deze zomer. De Argentijn is met torenhoge verwachtingen binnengehaald door Juventus, maar de fysieke gesteldheid van de spits vormt na zijn vakantie wel een discussiepunt.

Higuaín beleefde afgelopen zondag zijn officieuze debuut in het shirt van Juventus, maar de goaltjesdief oogde vrij zwaar. Hij kwam in de tweede helft van de vriendschappelijke wedstrijd tegen West Ham United (3-2 winst) binnen de lijnen, maar was na zijn optreden veelbesproken op social media vanwege zijn buikje. Coach Massimiliano Allegri maakt zich niet al te veel zorgen.

"We weten allemaal dat Higuaín een goede speler is. We hebben wel gezien dat hij op dit moment niet in topvorm is. Maar dat geldt ook voor alle spelers die actief waren op het EK", zo verdedigt Allegri op een persconferentie zijn nieuwe spits. "We hebben momenteel twee groepen en het is normaal dat de een fitter is dan de ander. We hebben tegen West Ham al twee of drie goede momenten gezien van Higuaín en weten dat het wel goed komt met hem", aldus de keuzeheer van Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen