Lammers: "Trainer vertelde al dat de JL de gekste duels kent"

9 augustus 2016, 14:13

Sam Lammers nam gisteren (maandag) de hoofdrol voor zijn rekening in het bizarre Jupiler League-duel tussen Jong PSV en FC Den Bosch. De Eindhovenaren kwamen op een voorsprong van 4-0, maar Den Bosch knokte zich met tien man (!) terug tot 4-4. Met zijn vierde treffer van de avond besliste Lammers alsnog het duel in het voordeel van Jong PSV: 5-4.

Lammers is de eerste speler die vier treffers wist aan te tekenen in één duel voor Jong PSV. Met een zuivere hattrick voor rust zette hij zijn team op een ruime voorsprong. "Dit is een heel mooi begin, hiervan had ik niet eens durven dromen. Ik had al behoorlijk wat ritme opgebouwd met Oranje deze zomer en dat helpt. Laten we hopen dat ik dit kan volhouden", zegt Lammers op de clubwebsite van PSV.

"In deze competitie worden de gekste wedstrijden gespeeld. Dat had de trainer ons al verteld", zo doelt Lammers, die werd omgevormd van middenvelder tot aanvaller, op de voorspelling van Pascal Jansen. "Ik ben blij dat we de zege uiteindelijk toch over de streep konden trekken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen