Blind: "Bailly en ik communiceren vooral met onze handen"

9 augustus 2016, 15:54

Daley Blind kreeg sinds het begin van dit seizoen niet alleen te maken met een nieuwe trainer bij Manchester United, in de persoon van José Mourinho, maar ook met een nieuwe partner in het centrum van de verdediging. Eric Bailly kwam over van Villarreal en met hem vormde Blind regelmatig het verdedigingsduo in de voorbereiding, onder meer in de strijd om de Community Shield.

Daarin won United met 2-1 van Leicester City. "Ik weet dat het nog de voorbereiding is, maar als je een prijs kunt pakken, dan moet je ervoor gaan. Dat geldt voor elke competitie waaraan Manchester United meedoet. Het was een erg belangrijke wedstrijd voor ons, want we hebben vorig seizoen met veel moeite de FA Cup gewonnen", zo vertelde Blind op de clubwebsite.

Hij ging ook in op het partnerschap met Bailly. "We spreken een hoop met elkaar, maar vooral met onze handen. Ik spreek geen Frans en hij slechts een klein beetje Engels. Toch begrijpen we elkaar en daar ben ik blij om. Zlatan Ibrahimovic is ook een leuke kerel. Hij werkt hard en laat zien heel graag te willen winnen. Het is een geweldig persoon."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen