Mourinho denkt dat managers met kritiek jaloers zijn

10 augustus 2016, 09:34

Maar liefst 105 miljoen euro heeft Manchester United op de tafel van Juventus gelegd om de terugkeer van Paul Pogba mogelijk te maken. Er is veel kritiek op de torenhoge transfersom van de Fransman, maar manager José Mourinho trekt zich hier weinig van aan. De Portugese oefenmeester denkt dat andere coaches jaloers zijn en dat ze daarom hun onbegrip uiten.

De transfer van de 23-jarige betekende een record, hij werd de duurste speler ooit. Arsenal-manager Arsene Wenger en Liverpool-coach Jürgen Klopp lieten weten dat ze dergelijke bedragen nergens over vinden gaan. Wenger noemde het 'totale gekte', Klopp zei dat hij nooit zo veel geld aan één speler zou uitgaven.

"Soms gebeuren zulke dingen in het voetbal en worden er records verbroken. Dat is alleen mogelijk bij een club als Manchester United", zegt Mourinho tegen het officiële videokanaal van zijn club. "Als ik andere managers kritiek hoor hebben, dan denk ik alleen maar dat zij dit probleem nooit zullen hebben. Om dit probleem te kunnen hebben, moet je namelijk bij de een van de topclubs in de wereld zitten", aldus de Portugees, die de opmerkingen van zijn collega's 'onethisch' noemt.

Eerder liet Mourinho ook weten dat hij juist trots is op de enorme transfersom. Hij zei wel het volgende: "Het is inderdaad veel geld en je zou kunnen zeggen dat de markt gek lijkt te zijn geworden. Maar wat nu gek is, is over drie jaar niet meer gek."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen