Villarreal ziet coach vertrekken, Demichelis naar Espanyol

10 augustus 2016, 23:46

Verrassende ontwikkelingen bij Villarreal: de Spaanse club meldt woensdag via de officiële kanalen dat coach Marcelino García Toral en diens complete technische staf met onmiddellijke ingang zijn vertrokken. De reden van de plotselinge breuk is niet bekendgemaakt. Villarreal moet zich nog buigen over de vraag wie de nieuwe trainer wordt.

Marcelino was sinds januari 2013 de coach van Villarreal. In zijn eerste half jaar leidde hij de club terug naar de Primera Division. In de hoogste voetbalafdeling van Spanje eindigde de equipe uit Castellon afgelopen seizoen op de vierde plaats, waarmee het zich plaatste voor de laatste voorronde van de Champions League. Daarin is AS Monaco later deze maand de tegenstander. Marcelino had nog een contract tot medio 2019 bij Villarreal.

Martin Demichelis keert terug naar Spanje. De 35-jarige verdediger uit Argentinië tekende woensdag een contract voor één seizoen bij Espanyol. Demichelis stond eerder in Spanje onder contract bij Malaga CF en Atlético Madrid. Voor laatstgenoemde club kwam hij nooit in actie. Atlético nam de Zuid-Amerikaan in de zomer van 2013 over van Malaga, maar verkocht hem anderhalve maand later alweer aan Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen