Wilshere vindt dat internationals boegeroep verdienen

11 augustus 2016, 09:43

EURO 2016 liep voor Engeland uit op een bittere teleurstelling. Nadat het land in de kwalificatiecampagne zonder averij was gebleven, kwam het toernooi in Frankrijk al in de achtste finales ten einde. IJsland was toen verrassend met 2-1 te sterk. Jack Wilshere is van mening dat de Engelse internationals het na het mislukte EK verdienen om bekritiseerd te worden.

Als de internationals van Engeland bij het inzetten van de WK-kwalificatiereeks in september uitgejouwd worden door het kleurloze optreden in Frankrijk, dan begrijpt Wilshere dat wel. "We weten zelf ook dat we niet goed genoeg waren en dat we niet zo ver zijn gekomen als het land van ons verwacht had. We hebben het niet waargemaakt. Dan moeten we naar onszelf kijken", aldus de middenvelder van Arsenal bij Sky Sports.

"We hebben de fans laten zitten. We weten dat zij veel passie hebben. Daarom zullen ze ook hun frustraties richting ons tonen. Het is voor ons belangrijk om ons op het voetbal te focussen en zo het vertrouwen van de fans terug te winnen", stelt Wilshere, die blij zegt te zijn met de nieuwe bondscoach Sam Allardyce, die de vertrokken Roy Hodgson heeft opgevolgd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen