Excelsior huurt middenvelder Pantic van Chelsea

12 augustus 2016, 12:11

Excelsior heeft de komst van Danilo Pantic afgerond. De 19-jarige middenvelder wordt voor dit seizoen gehuurd van Chelsea. Afgelopen jaargang kwam de Serviër op huurbasis uit voor Vitesse. Hij kwam destijds tot zes invalbeurten in de Eredivisie.

"Het is goed om terug te zijn in Nederland", aldus Pantic op de officiële website van Excelsior. "Ik heb er erg veel zin in om voor Excelsior te gaan voetballen. Ik ben net gearriveerd en kan nog niet zo veel zeggen over de club, maar de eerste indruk is goed. Ik heb net kennisgemaakt met mijn nieuwe teamgenoten en medewerkers van de club. Ik heb begrepen dat Excelsior een familiaire club is en dat spreekt mij wel aan."

"Toen ik bij Vitesse zat, heb ik Excelsior natuurlijk een beetje gevolgd. Toen ik wist dat ik aan deze club verhuurd zou worden, ben ik op internet gaan kijken. Het is natuurlijk een heel andere club dan Chelsea of Vitesse, maar dat maakt niet uit", vervolgt Pantic. "Ik heb er vooral veel zin in om hier te beginnen. Ik ken de jongens met wie ik ga spelen nog niet, maar dat gaat helemaal goed komen. Morgen trainen wat jongens 's middags in het stadion en als het even kan wil ik dan al meedoen. Ook ga ik morgen natuurlijk naar de wedstrijd tegen FC Groningen kijken."

Pantic vindt het niet erg dat Chelsea hem weer verhuurt. "Chelsea is een grote club en het is lastig om daar als jonge speler tussen te komen. Daarom is het goed voor mijn ontwikkeling om te worden verhuurd en ervaring op te doen. Uiteindelijk is mijn doel natuurlijk om uit te komen voor het eerste team van Chelsea", verklapt hij. Pantic is ambitieus. "Ik weet dat handhaving in de Eredivisie voor Excelsior een prima prestatie is, maar ik wil meer. Het zou toch geweldig zijn als we met Excelsior als twaalfde of elfde kunnen eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen