Namli: "Domme goals tegen, maar we komen goed terug"

13 augustus 2016, 00:32

Younes Namli liep na het 2-2 gelijkspel tussen sc Heerenveen en FC Utrecht met gemengde gevoelens rond in de mixed zone van het Abe Lenstra Stadion. De aanvallende middenvelder baalt van de twee tegendoelpunten, maar is wel tevreden over het spel en de vechtlust van Heerenveen.

"Ik ben eigenlijk niet tevreden, omdat ik het gevoel heb dat we hadden moeten winnen", sprak Namli na afloop tegen FCUpdate.nl. "We gaven na de openingstreffer twee doelpunten weg in drie minuten... Dat is natuurlijk niet goed, maar we hebben voor elkaar gevochten en zijn daardoor teruggekomen in de wedstrijd. Dat is belangrijk."

Namli vindt dat Heerenveen misschien wel meer verdiende dan de 2-2. "Ik vond ons de betere ploeg", aldus de Deen. Dat gold vooral voor het eerste half uur. Er was helemaal niks aan de hand voor de Friezen, tot de eerste tegengoal viel. "De 1-1 was een terechte penalty, maar die tweede goal had niet mogen vallen. Hij (Bart Ramselaar, red.) stond helemaal vrij voor de zestien meter. Het waren gewoon twee domme tegendoelpunten", vindt Namli. "Maar we kwamen dus wel goed terug."

Op zaterdagochtend verschijnt er een groter interview met Namli op FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen