Leicester City begint met nederlaag tegen Hull City

13 augustus 2016, 15:23

Leicester City is slecht uit de startblokken gekomen in het nieuwe seizoen van de Premier League. De regerend kampioen van Engeland ging met 2-1 onderuit op bezoek bij het gepromoveerde en geplaagde Hull City.

Aan de kant van Hull waren de verwachting voorafgaand aan de wedstrijd bepaald niet hooggespannen. De eigenaar probeert de club te verkopen, waardoor op het gebied van inkomende transfers weinig is gebeurd. Daarnaast besloot de hoofdtrainer onlangs op te stappen.

Desondanks bleef Hull City eenvoudig op de been tegen Leicester. Vlak voor rust kwam het in de verdrukking en zag het de bezoekers enkele grote kansen missen. Door een fraaie omhaal van Adama Diomandé kwam de thuisploeg echter op voorsprong.

Vrijwel direct na rust trok Riyad Mahrez de stand gelijk met een strafschop, waarna Hull City wederom op voorsprong kwam door een harde pegel van Robert Snodgrass. De landskampioen was vervolgens niet meer in staat de schade te herstellen, waardoor het zaterdag al tegen de eerste nederlaag van het seizoen aanliep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen