Pochettino: "Ik ben heel tevreden over Janssen"

13 augustus 2016, 19:53

Vincent Janssen maakte zaterdag zijn debuut voor Tottenham Hotspur in de Premier League. De Nederlandse spits, deze zomer overgenomen van AZ, viel in de 54ste minuut van de uitwedstrijd tegen Everton in. Ondanks een goede kans tien minuten voor tijd kon Janssen zijn ploeg niet aan de winst helpen (1-1).

Spurs-manager Mauricio Pochettino is tevreden over het optreden van Janssen op Goodison Park. "Vincent Janssen is een ander type spits dan Harry Kane en ik ben heel tevreden over zijn spel", aldus Pochettino na afloop. Hij kan leven met het gelijkspel. "De eerste wedstrijd is altijd lastig. In de tweede helft waren we veel beter dan voor rust en hadden we nog kunnen winnen."

Janssen sluit zich aan bij de laatste woorden van Pochettino. "Ik ben van mening dat we op basis van de tweede helft het verdienden te winnen. We creëerden kansen en zetten Everton onder druk", reageert Janssen. Hij looft de fans van Tottenham. "Zij waren de hele wedstrijd fantastisch en hebben ons echt in de wedstrijd geholpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen