Petrovic doet belofte bij Becker: "Als het moet, betaal ik"

14 augustus 2016, 10:06   Bijgewerkt: 14 augustus 2016, 12:26

Zeljko Petrovic beleeft een pikstart met ADO Den Haag in de Eredivisie. Na een keurige 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles wist de club uit de Residentieclub ook de tweede wedstrijd van het seizoen te winnen. Op bezoek bij Vitesse werd het zaterdagavond verrassend 1-2, door een dubbelslag van Gervane Kastaneer.

ADO moest van ver komen - Vitesse kwam met 1-0 voor dankzij Ricky van Wolfswinkel - maar Petrovic zag zijn ploeg veerkracht tonen in Arnhem. "We hadden in de eerste helft helemaal niets te vertellen. Vitesse heeft gewoon een uitstekend elftal. We wilden wel vooruit, maar werden overlopen op het middenveld. We wisten niet wat we moesten doen en hadden geen antwoord", analyseert Petrovic bij FOX Sports. "Maar ik ben heel trots op de jongens. Ik was boos in de rust, maar ze hebben het goed opgepakt. We maakten een fantastische eerste goal en hebben in de tweede als kerels gespeeld. Een geweldige prestatie van onze kant."

Ondertussen blijft Petrovic hopen op de komst van Sheraldo Becker. Sterker nog: hij wil er zelf wel zijn portemonnee voor trekken. "We hebben hem nodig en ik heb aan Becker beloofd dat hij kan komen. En als ik iemand beloofd heb dat hij kan komen, dan wil ik menselijk zijn. Ik zou het verschrikkelijk vinden als hij niet zou komen. Als het moet, dan ga ik het zelf wel betalen. Het gaat mij niet om geld, maar om menselijke principes", legt Petrovic uit. "Maar de club wil hem ook. We zijn bezig, het komt hopelijk wel rond. We zijn echter geen Ajax of Real Madrid: we kunnen hem niet in één dag halen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen