De Boer is tevreden: "Ze pakken de dingen snel op"

14 augustus 2016, 11:32

Frank de Boer heeft een tevreden gevoel overgehouden aan zijn officieuze debuut voor Internazionale. De Nederlandse coach won zaterdag met de Nerazzurri met 2-0 van Celtic, dankzij goals van Eder en zomeraanwinst Antonio Candreva.

"Ik ben tevreden. Niet zozeer met het resultaat, maar wel over de manier waarop we speelden", sprak De Boer na afloop tegen Sky Sports. "De jongens hebben het maximale gegeven. Ze speelde met intensiteit en probeerden uit te voeren wat ik van ze vroeg. We hebben twee geweldige doelpunten gemaakt en wisten veel dingen uit te voeren die we op de training geoefend hebben. Bovenal speelden we compact. Ze pakken de dingen die ik wil zien snel op."

De Boer is nog maar een paar dagen werkzaam bij Inter, waar hij de opvolger is van de ontslagen Roberto Mancini. Komend weekend staat voor de Nederlander in het teken van zijn vuurdoop in de Serie A. De Milanese topclub trapt af met een uitwedstrijd tegen Chievo Verona. "Ik ben een tevreden man, maar de wedstrijd van komend weekend is het belangrijkst. We hebben een week om ons voor te bereiden. Het zal steeds beter gaan."

Of Mauro Icardi deze zomer bij Inter zou blijven leek uiterst onzeker te zijn, vanwege belangstelling van Napoli, Chelsea en Arsenal. Napoli zou zelfs bereid zijn om 62 miljoen euro voor de Argentijnse spits op tafel te leggen. De Boer denkt echter niet dat de goaltjesdief vertrekt. "Hij blijft bij ons, omdat hij een zeer belangrijke speler is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen