Usain Bolt prijst Ibrahimovic na goud: "Zlatan is de beste"

15 augustus 2016, 10:34

In de nacht van zondag op maandag sprintte Usain Bolt naar de derde gouden medaille op de honderd meter sprint tijdens drie opeenvolgende Olympische Spelen. Na afloop van zijn gouden race sprak hij met de toegestroomde pers niet alleen over zijn eigen succes, maar ook over Zlatan Ibrahimovic.

Aftonbladet, een krant uit Zweden, het geboorteland van Ibrahimovic, vroeg Bolt naar de nieuwe spits van zijn favoriete club Manchester United. De Jamaicaan reageerde lovend. "Hij heeft nu twee keer gescoord in twee wedstrijden", verwees Bolt naar de duels met Leicester City (Community Shield) en AFC Bournemouth (Premier League). "Dat is fantastisch en daar ben ik erg blij mee. Zlatan is de beste."

Ibrahimovic scoorde al vaker bij zijn debuut in een bepaalde competitie. Dat lukte hem ook in Frankrijk, Spanje, Italië en in (het hoofdtoernooi van) de Champions League, namens Ajax, tegen Olympique Lyon. De Zweed won al landstitels in Frankrijk, Spanje, Nederland en Italië en wil daar graag de Engelse competitie aan toevoegen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen