Everton trekt met Bolasie gewenste buitenspeler aan

15 augustus 2016, 14:55

Everton FC heeft een nieuwe speler aangetrokken. Yannick Bolasie komt over van Crystal Palace en tekende een contract voor vijf seizoenen bij Everton. Bolasie wordt op de clubwebsite omschreven als een buitenspeler met kracht en snelheid, die ook over een arsenaal aan trucs beschikt.

"Ik kijk ernaar uit om het Everton-shirt te dragen", zei Bolasie tegen Everton TV. "Dit is een grote club, daar weet ik alles van nadat ik meerdere malen tegen Everton heb gespeeld de afgelopen seizoenen. Ik heb er niet over na hoeven denken of ik deze stap wilde zetten. Het gaat me niet om het geld, maar om de ambitie van de club."

Ronald Koeman is blij met de komst van Bolasie. "Yannick is een speler die ik al een tijdje op mijn radar heb omdat hij het type buitenspeler is waarvan ik houd: snel, sterk en multifunctioneel. Hij is een uitstekende aankoop voor de club. Hij heeft als 27-jarige bovendien zijn leeftijd mee en al ervaring in de Premier League."

Vorig seizoen kwam Bolasie in de Premier League tot 26 wedstrijden, waarin hij vijf keer tot scoren kwam en drie doelpunten voorbereidde. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen