Giggs: "Mané en Wijnaldum brengen Liverpool goals"

15 augustus 2016, 16:00

Georginio Wijnaldum maakte deze zomer de overstap van Newcastle United naar Liverpool FC. De dynamische middenvelder stond direct in de basis in de wedstrijd tegen Arsenal en droeg met een assist bij aan de zege (3-4). Manchester United-icoon Ryan Giggs ziet het wel zitten in de Nederlander.

"Als een fan van Manchester United ben ik enigszins bezorgd. Liverpool heeft namelijk behoorlijk goed ingekocht", zo vertelde Giggs aan de Liverpool Echo, refererend aan Sadio Mané, die overkwam van Southampton, en Wijnaldum. "Ze zullen goals naar Liverpool brengen. Wijnaldum is een goede kopper, hij is erg sterk in de lucht. Mané is snel en ook in defensief opzicht goed."

"Daarnaast heeft Liverpool het voordeel dat ze geen Europees voetbal spelen. Ze hebben iedere keer een week om zich op een wedstrijd voor te bereiden. Ik heb dus wel enige zorgen over Liverpool, als het aankomt op de concurrentiestrijd met Manchester United." Overigens startte GIggs' oude club goed, met een overwinning of AFC Bournemouth (1-3).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen