Pot met Advocaat naar Istanbul: "Ik zei meteen ja"

15 augustus 2016, 23:29

Cor Pot gaat in de schaduw van Dick Advocaat aan de slag bij Fenerbahçe. Beide trainers arriveerden vandaag (maandag) in Istanbul om hun overstap naar de Turkse voetbalgrootmacht te bezegelden. Pot twijfelde geen moment, toen Advocaat hem vroeg om mee te gaan.

Advocaat keert het Nederlands elftal, waar hij assistent van bondscoach Danny Blind was, de rug toe om bij Fenerbahçe te tekenen. De gelouterde coach uit Den Haag neemt Pot dus mee. "Dick vroeg aan mij of ik mee ging naar een nieuwe club en ik zei meteen ja zonder te weten om welke club het ging. Hij gaat niet zomaar bij een team aan de slag dus ik wist dat het iets moois moest zijn", zegt Pot tegen RTV Rijnmond. De coach heeft een verleden bij de drie Rotterdamse eredivisionisten en was ook bondscoach van Jong Oranje.

Advocaat en Pot zullen komende donderdag waarschijnlijk al op de bank zitten bij Fenerbahçe, dat het dan in de play-offs van de Europa League opneemt tegen het Zwitserse Grasshoppers. Coach Vítor Pereira werd afgelopen week ontslagen als trainer van Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen