Conte noemt niet wegsturen Costa 'de juiste keuze'

15 augustus 2016, 23:54

Diego Costa schoot Chelsea maandagavond in extremis naar een 2-1 overwinning op West Ham United, maar de Spanjaard mocht van geluk spreken dat hij nog op het veld stond. Met al een gele kaart op zak kwam hij heel goed weg dat hij niet zijn tweede geel kreeg na een dubieuze tackle op West Ham-keeper Adrian.

Conte vindt het de juiste beslissing van de dienstdoende arbiter. "Ik heb de situatie niet goed kunnen zien, maar ik zag Diego druk uitoefenen op de keeper en vervolgens proberen te stoppen. In mijn mening heeft de scheidsrechter de juiste keuze gemaakt", aldus de nieuwe manager van Chelsea, die Guus Hiddink deze zomer opvolgde op Stamford Bridge.

De Italiaanse oefenmeester was zeer te spreken over zijn team, in het bijzonder over uitblinker Eden Hazard. "Hij speelde een goede wedstrijd en daar ben ik zeer tevreden mee", stelt Conte bij Sky Sports. "Dat geldt overigens voor het hele team, dat met een geweldige intensiteit en spirit speelde. We kunnen nog genoeg dingen verbeteren, maar ik ben tevreden. De overwinning is verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen