Manchester City verpulvert Steaua, ook Gladbach juicht

16 augustus 2016, 22:39

De laatste voorronde van de Champions League is een tweeluik, maar de return bij Steaua Boekarest tegen Manchester City kan volgende week beter schriftelijk af worden gedaan. De Engelse topclub won de uitwedstrijd dinsdagavond namelijk met 0-5, waardoor het zo goed als zeker is van het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Sergio Agüero was met drie goals en twee gemiste penalty's de man van de wedstrijd.

Pep Guardiola stuurde in Roemenië zijn sterkste elf het veld in en hield doelman Joe Hart, die in verband wordt gebracht met een transfer naar Everton, wederom op de bank. Hij zag dat Sergio Agüero de opvallendste man van de wedstrijd was. De Argentijn miste in de eerste twintig minuten van de wedstrijd twee penalty's, maar voor het resultaat maakte dat weinig uit. Later in de wedstrijd was de spits wél trefzeker met drie reguliere doelpunten, waardoor hij uiteindelijk toch met een goed gevoel de wedstrijd afsloot. De overige twee treffers werden gemaakt door David Silva en zomeraanwinst Nolito, die zijn eerste treffer als Manchester City-speler aantekende.

Net als Man City is ook Borussia Mönchengladbach al na één wedstrijd zo goed als zeker van plaatsing voor het hoofdtoernooi. De Duitsers wonnen vanavond met 1-3 van het Zwitserse Young Boys, dat via Miralem Sulejmani in de tweede helft nog wel op 1-1 kwam, maar uiteindelijk toch het schip in ging.

Bij Dinamo Zagreb - Red Bull Salzburg (1-1) en FC Kopenhagen tegen APOEL Nicosia (1-0) is de return van volgende week nog wel spannend. Alle terugwedstrijden van de duels van vanavond worden volgende week woensdag afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen