Arsenal-talent strijkt op huurbasis neer bij Jong Utrecht

17 augustus 2016, 10:10

Er is komend seizoen een talent van Arsenal te bewonderen in Utrecht. Bij Jong FC Utrecht, welteverstaan. De Jupiler League-club krijgt de beschikking over Tafari Moore. De 19-jarige verdediger, die al een tijdje op proef was, wordt voor één seizoen gehuurd van de Londense topclub.

Moore is jeugdinternational van Engeland en was deze zomer daarom actief op het EK onder 21. Nadat hij met zijn land in de halve finale werd uitgeschakeld door Italië, kwam de jonge verdediger richting Utrecht. Hij maakte onder meer zijn opwachting in de oefenwedstrijd tegen FC Union Berlin.

Sinds zijn twaalfde levensjaar is Moore al verbonden aan Arsenal, waar hij uitkwam voor het O19 team. "Sinds zijn stage in Nederland heeft Moore weten te overtuigen", zegt coach en technisch manager Erik ten Hag op de clubwebsite. "Wij kennen de plannen van Arsenal en zien dit als een win-win-situatie voor alle partijen. Met dit product van Arsenal heeft Jong FC Utrecht een jonge verdediger met aanvallende kwaliteiten in huis gehaald."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen