Rostov is blij: "Prima resultaat, zeker gezien spelverloop"

17 augustus 2016, 10:41

Door een 1-1 gelijkspel in de Amsterdam Arena tegen Ajax heeft FC Rostov prima papieren om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Trainer Dmitri Kirichenko is optimistisch gestemd na de heenwedstrijd en heeft vertrouwen in een goede afloop voor Rostov, dat nog nooit in de poulefase van het miljoenentoernooi uitkwam.

Kirichenko was een tevreden coach na de 1-1 tegen Ajax. "Onze tegenstander had het betere van het spel. Ze hadden de regie over de wedstrijd, maar dat hadden we al wel verwacht. Maar we hebben het overleefd en dat verdient een pluim. Het team oogde wat vermoeid, maar vooral de verdediging heeft het goede gedaan. Het is een goed resultaat, zeker voor een uitwedstrijd", aldus de Rostov-coach.

"Gezien het spelverloop is dit ook een prima resultaat", vindt Kirichenko, die genoten heeft van de wedstrijd in de uitverkochte ArenA. "Ik ben normaal gesproken niet echt een emotioneel persoon, maar het was wel even gek om voor zo'n groot publiek te spelen. Het was echt genieten, omdat we dat niet vaak meemaken in Rusland."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen