Zeer ambitieuze Kobayashi gepresenteerd in Friesland

17 augustus 2016, 13:00

De inkt is opgedroogd. Yuki Kobayashi heeft zijn handtekening gezet onder een contract en mag zich officieel speler van sc Heerenveen noemen. De 24-jarige middenvelder uit Japan werd woensdagochtend gepresenteerd in het Abe Lenstra Stadion, waar hij wil uitgroeien tot een belangrijke speler. Europees voetbal bewerkstelligen, dat is zijn doel.

Bij de presentatie van Kobayashi viel aan alles op dat hij zeer ambitieus is. Hij draaide er niet omheen. "Ik wil met Japan op een WK spelen en hoop ooit op hetzelfde podium te mogen acteren als grote voetballers als Messi en Ronaldo", sprak de Japanse aanwinst volgens de clubwebsite. De middenvelder denkt dat hij uitstekend past in de Eredivisie. "Techniek en positiespel zijn belangrijk, dat zijn ook mijn sterke punten. Verder heb ik een goed inzicht en weet ik hoe en wanneer het belangrijk is het tempo van de wedstrijd te bepalen", aldus Kobayashi.

Gerry Hamstra, de technisch directeur van Heerenveen, vindt dat er een mooie slag geslagen is met de komst van Kobayashi. "Voor deze transfer verdient onze scouting een groot compliment. Het betekent dat we een goed netwerk en de juiste contacten hebben", stelt Hamstra over de Japanner. "Hij weet dat Heerenveen een club is die spelers beter maakt. Hij is ambitieus en wil via Heerenveen een volgende stap in zijn carrière maken. Dat is ook het type speler dat bij ons past, Heerenveen wil spelers met ambitie die bij ons nog beter willen worden."

Kobayashi heeft voor drie seizoenen getekend bij Heerenveen.

[photo,100006,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen