Been: "Gesprek met Dick heeft twee minuten geduurd"

17 augustus 2016, 16:37

Geen seconde hoefde Mario Been na te denken over de vraag of hij assistent van Dick Advocaat wil worden bij Fenerbahçe. Dat zegt de voormalig trainer van Feyenoord, die samen met Cor Pot de ervaren Hagenaar gaat ondersteunen.

"Dick stelde mij die vraag en ik hoefde er geen moment over na te denken", vertelt Been over zijn stap naar de Turkse topclub. "Het gesprek met Dick heeft twee minuten geduurd. Hij wilde weten of ik wilde. De rolverdeling en de taken zullen we vrijdag bespreken, als ik naar Turkije ga. Als assistent maak je jezelf onderhevig aan de hoofdtrainer."

Hoewel Been het naar zijn zin had als analist op de televisie, is hij blij dat hij het trainingspak weer aan kan trekken. "Ik denk dat op het trainingsveld staan wel het allerleukste is", zegt hij tegen RTV Rijnmond. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik het leuk vind om training te geven. Daar krijg ik nu weer de kans voor. In een hectisch land, maar ook een lekker warm land en bij een mooie club. Ik heb me natuurlijk laten inlichten door Pierre (Van Hooijdonk, red.). Hij heeft verteld dat het een geweldige club is. De entourage, de liefde voor de club van de supporters. Het kan daar aardig tekeer gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen