Ramselaar voor vijf seizoenen aan PSV verbonden

18 augustus 2016, 09:41   Bijgewerkt: 18 augustus 2016, 10:50

Bart Ramselaar maakt de overstap van FC Utrecht naar PSV. De aanvallende middenvelder ondertekent een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven. De twintigjarige speler doorstond donderdagochtend met succes de medische keuring.

Ramselaar voegt zich direct bij de selectie van hoofdtrainer Phillip Cocu en zal aansluiten bij de groepstraining. Ramselaar is afkomstig van Utrecht, waar hij in 2010 in de jeugdopleiding terechtkwam. Ramselaar doorliep alle hogere jeugdelftallen en maakte zijn debuut op 1 maart 2015. Dat deed het talent tijdens het duel met Feyenoord.

In totaal speelde Ramselaar 41 competitiewedstrijden voor Utrecht. Daarin scoorde hij zes keer. Vorig seizoen miste hij zelfs geen enkel duel van de Domstedelingen. Ramselaar gaat in Eindhoven met rugnummer 25 spelen.

Reactie FC Utrecht

Utrecht-trainer Erik ten Hag: "Bart heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en wij wisten dat er veel interesse van de (inter)nationale top was. FC Utrecht heeft er alles aan gedaan om hem nog minimaal een seizoen te behouden, maar als er een club de juiste prijs betaalt dan zijn wij niet in de positie om zo'n bod te negeren. Voor Bart is het een mooie stap, die bij zijn ambities past. Voor ons is het een sportieve aderlating, maar wij zijn er op ingericht om zijn vertrek op te vangen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen