Van den Brom jubelt: "We flikken het altijd, fantastisch"

18 augustus 2016, 22:55   Bijgewerkt: 25 augustus 2016, 15:36

Na afloop van de wedstrijd tussen FK Vojvodina en AZ kon coach John van den Brom zijn geluk niet op. De oefenmeester zag zijn team overtuigend met 0-3 winnen in Servië en de ploeg kan zich daardoor op gaan maken voor het hoofdtoernooi van de Europa League. "Dit is geweldig", waren de eerste woorden van de trotse trainer na de wedstrijd.

AZ loerde in de uitwedstrijd op de counter en dat pakte geweldig uit, zag de coach. "We hebben precies gedaan wat we van tevoren hebben besproken. We hebben op de juiste momenten toegeslagen", lacht hij bij FOX Sports. "Uiteindelijk kun je heel veel plannen maken, maar je hebt ook bevestiging nodig in het resultaat. We hebben vanavond echt als team gespeeld. We hebben een goede stap gezet naar de poulefase van de Europa League. Daarom wil ik het team in zijn geheel complimenteren. Ik ben heel erg trots."

AZ pakt daarmee, zoals zo vaak, belangrijke Nederlandse punten in Europa. "Wij flikken het altijd, dat is fantastisch", zegt Van den Brom, die vindt dat zijn ploeg sterker is dan het afgelopen seizoen. "De ervaring van vorig jaar nemen we mee. We worden niet meer verrast door de entourage. We zijn een echte Europa Fighter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen