PSV lijkt komst Siem de Jong snel af te ronden

19 augustus 2016, 07:47   Bijgewerkt: 19 augustus 2016, 09:06

PSV lijkt na de bezegelde komst van Bart Ramselaar snel een nieuwe slag te gaan slaan op de transfermarkt. De Eindhovense club heeft haar vizier gericht op Siem de Jong. De regerend kampioen van Nederland wil de voormalig Ajacied voor de rest van het seizoen huren van Newcastle United.

De Telegraaf schrijft op deze vrijdagochtend dat PSV snel een doorbraak verwacht in de onderhandelingen over een verhuurperiode van De Jong. Zowel manager Rafael Benitez als de clubleiding van Newcastle zou groen licht hebben gegeven voor de uitleenbeurt van de aanvallende middenvelder. Naast PSV hebben zich overigens wel meerdere opties aangediend voor De Jong.

Met het huren van De Jong neemt PSV misschien wel een beetje een gok, omdat de oud-Ajacied de afgelopen seizoenen grossierde in blessureleed. Mede daardoor werd zijn overstap naar Newcastle nog niet wat hij er op voorhand van hoopte. De eventuele komst van De Jong zou voor Adam Maher de weg vrij maken om te vertrekken bij PSV. Ook Marcel Ritzmaier, Rai Vloet, Simon Poulsen en Florian Jozefzoon staan op de nominatie om te verkassen. Ondertussen is een transfer allesbehalve uitgesloten voor Jetro Willems en Luciano Narsingh.

PSV-captain Luuk de Jong gaf eerder al aan dat hij het een 'droom' zou vinden om samen met zijn broer te kunnen voetballen. Dat gebeurde voor het laatst in de C-jeugd van De Graafschap, op één oefenduel met Oranje na.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen