'Drinky' lijkt voorbeeld andere Leicester-toppers te volgen

19 augustus 2016, 08:51

Danny Drinkwater lijkt zijn verbintenis bij Leicester City op korte termijn te verlengen. Manager Claudio Ranieri verwacht dat de 26-jarige middenvelder snel zijn handtekening zal zetten. Gebeurt dit daadwerkelijk, dan volgt de Engelse international het voorbeeld van andere sterkhouders van de regerend landskampioen.

Riyad Mahrez, Jamie Vardy, Kasper Schmeichel, Wes Morgan en Andy King verlengden hun contract al en dat lijkt nu dus weer een belangrijke pion in het sensationele kampioenteam van vorig jaar te doen. "Ik denk dat Drinky zeer, zeer dicht bij een nieuw contract is", zegt Ranieri volgens Sky Sports. Hij moest al wel afscheid nemen van N'Golo Kanté, die naar Chelsea vertrokken is.

Ranieri is zeer te spreken over Drinkwater, die in 2014 een vierjarig contract tekende in Leicester. "Ik ben heel blij met hem. Hij heeft een fantastisch seizoen achter de rug en kan zich nog steeds ontwikkelen. Hij heeft meer zelfvertrouwen en kan hier nog lang spelen", aldus de Italiaanse oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen