Eredivisiewedstrijden live kijken wordt goedkoper

19 augustus 2016, 10:38

Goed nieuws voor de Nederlandse voetballiefhebbers. Dankzij het akkoord tussen KPN en FOX Sports over de doorgifte van de FOX Sports-zenders wordt onder andere live eredivisievoetbal voor een aantrekkelijkere prijs aangeboden.

KPN maakt in een persbericht bekend dat het de FOX Sports Eredivisie zenders (1,3 & 5) kan aanbieden voor de schappelijke prijs van 7,50 euro per maand, voor zowel bestaande als nieuwe klanten. "Voor voetbal moet je bij KPN zijn, want dit is goed nieuws voor alle voetballiefhebbers. We maken live-voetbal kijken voor een grotere groep liefhebbers toegankelijk. Bij KPN kun je alle Eredivisie-wedstrijden live kijken voor slechts € 7,50 per maand", zegt Marnix Laurs, directeur Content bij KPN.

Het uitgebreide FOX Sports-pakket (Nederlands voetbal en buitenlandse sport) wordt ook minder duur. De prijs hiervoor was eerder 25 euro per maand, maar is nu vastgesteld op 15 euro per maand.

Het is nog afwachten wat Ziggo met deze situatie gaat doen. Het AD stelt dat deze provider een spoedberaad voert over de stap van KPN. Er wordt snel een reactie verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen