Geen West Ham-huurlingen bij VVV: "Helaas niet gelukt"

19 augustus 2016, 09:44

VVV-Venlo en West Ham United werken nu een jaar met elkaar samen en beide partijen zijn zeer tevreden over het eerste jaar. Het eerste elftal van de Venlose eerstedivisionist was in de winterstop van vorig seizoen op trainingskamp in Oost-Londen en nu was het tweede elftal van West Ham een week te gast in Limburg. Op de clubwebsite staat VVV daarom stil bij de samenwerking met de Engelse club.

Stan Valckx, adviseur voetbalzaken van VVV, is zeer content met de wisselwerking tussen de Jupiler League-club en West Ham. "De samenwerking gaat verder dan alleen het eerste elftal, want ook op de jeugdgebied en op commercieel vlak is er sprake van onderlinge raakvlakken. Deze transferperiode hoopten we op een of twee spelers voor ons eerste elftal, maar dat gaat helaas niet lukken. Dat is jammer, maar ook niet meer dan dat: we blijven in goed overleg met elkaar en misschien dat er in de wintertransferperiode wel mogelijkheden zijn", aldus Valckx.

Namens West Ham zegt Academy Director Terry Westley tevreden te zijn over de samenwerking, die met een 'verkennende' stage van de jonge speler Sam Westley begon. "Daarna volgden de beide trainingskampen en de oefenwedstrijd, naar volle tevredenheid van beide clubs. En dit seizoen zijn we voornemens om ervaringen uit te wisselen op het gebied van onze jeugdopleidingen. Zo komt Roger Bongaerts (Hoofd Opleiding van VVV-Venlo) met enkele jeugdtrainers naar Londen. Helaas is het deze keer niet gelukt om een of meerdere spelers naar Venlo te sturen, mede door blessures bij ons eerste elftal en door het schema in de Europa League", aldus Westley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen