Benteke na mislukte Liverpool-periode naar Palace

19 augustus 2016, 11:55

Christian Benteke beleefde afgelopen seizoen geen geslaagd seizoen bij Liverpool, dat hem voor een monsterbedrag overnam van Aston Villa. De Belgische spits had daarom geen toekomstperspectief meer op Anfield Road. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij gekozen heeft voor een overstap naar Crystal Palace.

Engelse media stellen dat Benteke voor een slordige 37 miljoen euro naar Palace verkast. Manager Alan Pardew heeft bevestigd dat de spits hard op weg is naar zijn club. "Hij wordt vandaag (vrijdag, red.) nog medisch gekeurd, maar over de persoonlijke voorwaarden is al een akkoord gesloten. We hebben alles overeengestemd met Liverpool", aldus Pardew.

De selectie van Palace kan wel een impuls gebruiken, aangezien Yannick Bolasie (Everton) en Mile Jedinak (Aston Villa) uitgezwaaid zijn. "Het waren beiden belangrijke spelers voor onze club, waardoor het zaak is om goede vervangers te halen. Benteke is iemand die ik goed ken, in mijn tijd bij Newcastle wilde ik hem ook al aantrekken", stelt Pardew.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen