Allen hoorde via sms'je van vriend dat hij weg moest

19 augustus 2016, 12:09

Joe Allen speelde vier seizoenen lang bij Liverpool, maar de Engelse topclub is niet echt chique omgesprongen met de middenvelder. De international van Wales heeft een zure nasmaak overgehouden aan de opmerkelijke wijze waarop hij te horen kreeg dat hij moest vertrekken uit de Beatles-stad.

Allen was na het succesvolle EK van halvefinalist Wales op vakantie op Ibiza, toen hij plots vernam dat Liverpool hem zou verkopen aan Stoke City. "Ik kreeg een sms'je van een vriend, die mij feliciteerde met mijn overstap. Ik wist toen niet eens wat er aan het gebeuren was. Als je niet eens weet aan welke club je eigen club je wil verkopen, dan is dat wel heel teleurstellend", zegt Allen in The Telegraph.

De middenvelder focust zich nu volledig op Stoke City, maar kijkt door de gang van zaken wel met een vervelend gevoel terug naar zijn periode in Liverpool. "Als ik eerlijk ben, vind ik het niet netjes om zulke dingen te horen via de pers. De communicatie was niet goed en een beetje raar, maar zo gaat het blijkbaar soms. Er was niet eens echt een afscheid. Dat hoeft ook niet zozeer, omdat ik mijn gewenste transfer wel gemaakt heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen