Nieuws over Pienaar, Hart, Nordtfeldt en Lescott

19 augustus 2016, 15:55

Het moge duidelijk zijn dat de transfermarkt nog open is. Op deze vrijdag is het met name druk in Engeland, wat betreft nieuws over de toekomst van spelers.

Pienaar naar Sunderland

Zo heeft Steven Pienaar een nieuwe club gevonden. De 34-jarige middenvelder, die in het verleden voor Ajax speelde, heeft voor één jaar getekend bij Sunderland. Daar wordt hij herenigd met David Moyes, die in het verleden ook zijn manager was bij Everton. Pienaar trainde de afgelopen tijd al mee met The Black Cats.

Hart mag weg uit Manchester

Naast Pienaar lijkt ook Joe Hart van club te gaan wisselen. De doelman van de Engelse ploeg werd vorige week gepasseerd bij Manchester City door manager Pap Guardiola en wordt sindsdien in verband gebracht met andere clubs. Guardiola heeft nu aangegeven dat de deur openstaat voor een vertrek van de goalie. "Natuurlijk. Ik wil dat spelers gelukkig zijn. Ik wil niet dat spelers hier blijven als ze dat niet willen", aldus Guardiola, die waarschijnlijk FC Barcelona-doelman Claudio Bravo gaat verwelkomen in het Etihad Stadium.

Nordfeldt tekent bij, maar wordt wellicht verhuurd

Ook over Kristoffer Nordfeldt is er nieuws te melden. Volgens diverse media gaat de oud-doelman van sc Heerenveen dit weekend zijn contract bij Swansea City verlengen, maar mag hij wel verhuurd worden aan een andere club. In Wales moet Nordfeldt zich vooralsnog schikken in een rol als stand-in, achter eerste goalie Lukasz Fabianski. De verbintenis van Nordfeldt loopt momenteel nog tot 2018.

Lescott niet door medische keuring

Ondertussen is een transfer van Joleon Lescott van Aston Villa naar het Schotse Rangers afgeketst. Er lag in Glasgow een tweejarig contract klaar voor de 34-jarige verdediger, maar de routinier is niet door de medische keuring gekomen. Wellicht gaat Rangers nu Philippe Senderos contracteren. De Zwitser traint al een tijdje mee bij de slapende voetbalreus, die dit seizoen teruggekeerd is in het Schotse Premiership.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen