Vitesse zonder Foor, Roda JC gaat aanvallen

19 augustus 2016, 19:26

Na de klinkende 4-1 overwinning bij Willem II in de eerste speelronde ging Vitesse vorige week op eigen veld onderuit tegen ADO Den Haag. Zaterdag gaan de Arnhemmers op visite bij Roda JC Kerkrade, dat in de eerste twee speelronden van het nieuwe seizoen gelijkspeelde tegen Heracles Almelo en Ajax.

Fraser nog altijd zonder Foor

Roda JC is een bekende club voor Fraser. "Ik heb zelf twee jaar bij Roda JC mogen spelen", vertelt de oefenmeester, doelend op de periode van 1988 tot en met 1990. "En ook toen wisten wij het vrijwel iedere tegenstander moeilijk te maken. Het is nu vroeg om al een heel goed beeld van Roda te hebben. Het resultaat tegen Ajax was natuurlijk meer dan goed. Maar goed, we hebben ze bekeken en zijn goed voorbereid voor zaterdag."

Anastasiou wil Vitesse vastzetten op eigen helft

"Na Heracles en Ajax spelen we zaterdagavond opnieuw tegen een voetballende ploeg", weet Anastasiou te melden over Vitesse. "Het is een ingespeeld team dat met spelers als Valeri Qazaishvili, Lewis Baker, Milot Rashica, Nathan en Ricky van Wolfswinkel veel creativiteit en scorend vermogen in huis heeft. Dat neemt niet weg dat wij Vitesse op eigen helft willen vastzetten. Want zoals elke wedstrijd willen we ook zaterdag voor de drie punten gaan. Maar dan zullen we wel met lef, vertrouwen én verstand moeten voetballen. Vanaf de eerste minuut!"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen