'Capitano' Strootman begint seizoen met ruime zege

20 augustus 2016, 19:55

AS Roma is het nieuwe Serie A-seizoen begonnen met een ruime overwinning. Met Kevin Strootman in de basis wonnen de Romeinen zaterdag in het eigen Stadio Olimpico, mede door twee rake strafschoppen, met 4-0 van Udinese.

AS Roma toonde over de hele wedstrijd beduidend meer aanvallende intenties dan Udinese, al lieten de goals tot de laatste 25 minuten op zich wachten. De ploeg van coach Luciano Spalletti had bovendien twee strafschoppen nodig om de 1-0 en 2-0 te maken. Eerst was Edin Dzeko het slachtoffer van een overtreding van Danilo, tien minuten later werd Mohamed Salah neergehaald door Emmanuel Agyemang-Badu. Diego Perotti benutte beide penalty's voor de Giallorossi.

In de laatste acht minuten wist AS Roma ook nog twee velddoelpunten te maken. In de 82ste minuut gleed Dzeko de bal binnen op aangeven van Radja Nainggolan, Salah werkte twee minuten daarna in twee instanties de 4-0 op het scorebord. Strootman droeg bij afwezigheid van Francesco Totti, Daniele De Rossi en Alessandro Florenzi de aanvoerdersband bij AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen