Fraser: "Heel blij, juist omdat het heel matig was"

20 augustus 2016, 23:53

Vitesse-coach Henk Fraser vond zijn elftal zaterdag in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade niet heel goed spelen. Toch pakten de Arnhemmers drie punten in het Parkstad Limburg Stadion (0-1), wat de oefenmeester tevreden stemt.

"Wij zijn hartstikke blij met de overwinning, juist omdat het heel matig was", zegt Fraser tegen Omroep Gelderland. "Wij waren in balbezit te slordig. Dan geeft je mogelijkheden weg en dan moet je geluk hebben dat hij er niet invliegt. Je kijkt vooral naar wat je vandaag niet hebt gebracht. We hebben niet goed gevoetbald. De meest onlogische dingen gedaan."

Fraser liet Valeri Qazaishvili op de bank beginnen tegen Roda. "Er waren mensen, en daar was Vako één van, van wie ik vind dat ze meer energie erin moeten kunnen steken. In dit geval was het Vako, maar het hadden anderen kunnen zijn. Ik moet als trainer mensen proberen te triggeren. Ik moet mensen zo ver zien te krijgen dat ze nog fitter worden. De afschuwelijke wedstrijden willen we ook winnen. Want voetballend lukt het soms niet en dan moet je keihard werken", besluit Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen