Heerenveen verliest schlemielig: "We speelden goed"

21 augustus 2016, 10:56

Met gelijke spelen tegen AZ en FC Utrecht begon sc Heerenveen niet onaardig aan het nieuwe seizoen, maar zaterdagavond begingen de Friezen de eerste misstap in dit voetbaljaar. Op bezoek bij NEC werd er met 2-1 verloren, terwijl coach Jurgen Streppel niet ontevreden was over zijn ploeg.

"Het is teleurstellend. We waren aanvankelijk de betere ploeg en dat voelden de jongens ook. Maar je weet dat ze uit de counter en met standaardsituaties levensgevaarlijk zijn. Door een geweldige goal, een doelpunt uit het boekje, komen we terug tot 1-1. Helaas bleef het daar bij", zegt Streppel tegen FOX Sports. De coach zag dat Heerenveen de betere ploeg was. "Maar voor balbezit krijg je geen punten."

NEC scoorde een halfuur voor het einde de 2-1, een klap die Heerenveen niet meer te boven kwam. "We hanteerden een te laag tempo. Het was moeilijk voetballen en dan moet je goed zijn aan de bal, dat was niet altijd het geval en daardoor kon NEC gevaarlijk worden. We speelden goed, maar niet goed genoeg om NEC te verslaan.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen