Buffon ziet vergelijkingen tussen Pogba en Zidane

21 augustus 2016, 19:16

Gianluigi Buffon gelooft in de toekomst van Paul Pogba. De keeper van Juventus verwacht dat zijn oud-teamgenoot bij Manchester United uitgroeit tot de beste speler in de wereld. Buffon vergelijkt Pogba dan ook met Zinedine Zidane.

De Italiaanse keeper werkte jarenlang samen met Pogba. De international van Frankrijk maakte een positieve indruk tijdens zijn debuut voor United tegen Southampton (2-0). Buffon heeft Pogba zien groeien sinds zijn transfer in 2012 naar Juventus. Die club legde hem destijds transfervrij vast. Manchester betaalde ruim honderd miljoen euro om hem terug te halen.

"Met geluk is het voor hem mogelijk hetzelfde niveau als Zidane of Michel Platini te halen. Hij is een echte vechter op het veld en beschikt over uitzonderlijk veel talent. Hij heeft altijd controle over de bal en schakelt snel om van defensief naar aanvallend voetbal. Het is niet makkelijk hem te vergelijken met grootheden, maar hij heeft het meeste weg van Zidane en Platini."

"Ik twijfel er ook niet aan dat Pogba succesvol zal zijn in de Premier League. Hij zal misschien tijd nodig hebben om zich aan te passen. Hij kent de club natuurlijk goed en dat is ook belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen