Asensio Willemsen krijgt complimenten van Zidane

22 augustus 2016, 08:48

Na zijn prachtige treffer in de Europese Supercup tegen Sevilla, een kleine twee weken geleden, scoorde Marco Asensio Willemsen zondag opnieuw fraai voor Real Madrid. In de eerste speelronde van La Liga trof de aanvaller, zoon van een Nederlandse moeder en een Spaanse vader, doel met een lob na een mooie aanname. Daarmee hielp hij zijn ploeg aan een 3-0 zege bij Real Sociedad.

Coach Zinedine Zidane liet Asensio net als tegen Sevilla in de basis beginnen. "Hij heeft het goed gedaan", was de oefenmeester na afloop tegenover AS lovend over de speler. "Hij levert goed werk. Hij heeft kwaliteiten en talent. Hij is in staat openingen te vinden en zijn doelpunt was indrukwekkend. Ik ben overigens blij met iedereen. We hebben drie belangrijke punten gepakt in een lastige uitwedstrijd."

"Het was belangrijk om met een zege te beginnen en we hebben een heel goede wedstrijd gespeeld. We zijn heel tevreden met onze eerste overwinning", vult Asensio aan. "Voor mezelf heb ik geen standaard gezet. Ik probeer gewoon te werken en de juiste dingen te doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen