Henriksen: "De tijd dringt, maar ik raak niet gestrest"

22 augustus 2016, 09:29

Markus Henriksen was vorig seizoen één van de sterkhouders bij AZ en is ook aan deze jaargang goed begonnen, ondanks dat het voor hem een drukke periode is. De Noorse middenvelder hoopt deze transferperiode, die over negen dagen eindigt, een stap hogerop te zetten.

"Af en toe is het best moeilijk. Er gebeuren momenteel heel veel dingen en dat vreet energie", zegt Henriksen tegen De Telegraaf. "De tijd dringt, maar ik raak niet gestrest. Als er een club komt, dan moet alles goed zijn; voor mij én voor AZ. Zo heb ik dat vier jaar geleden ook gedaan toen ik naar Alkmaar verhuisde en dat is me heel goed bevallen. Ik heb niet voor niks al een aantal clubs afgewezen."

"Ik vind dat mijn spel het beste past bij de Duitse Bundesliga of de Engelse Premier League", vervolgt Henriksen. "Vincent (Janssen, die deze zomer van AZ naar Tottenham Hotspur verhuisde, red.) heeft bewezen dat het mogelijk is om de stap naar zo'n competitie te maken vanuit AZ. Hij is voor ons hele team het voorbeeld dat echt alles mogelijk is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen