Drukke tijden voor Strootman: "Fysiek gaat het goed"

22 augustus 2016, 17:18

Door blessureleed stond Kevin Strootman de afgelopen twee seizoenen aan de kant bij AS Roma, maar de middenvelder is helemaal terug. De international komt dinsdagavond voor de derde keer in één week in actie met zijn club. Strootman stelt dat zijn lichaam daar momenteel prima mee om kan gaan.

"Fysiek voel ik me goed", zei de oud-PSV'er maandagmiddag bij de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met FC Porto van morgen. Strootman stond vorige week woensdag in de heenwedstrijd tegen de Portugezen al in de basis en kwam afgelopen weekend ook negentig minuten in actie tegen Udinese. "Ik ben nog niet op mijn topniveau, maar ik voel me prima. Het is de eerste keer dat ik weer twee wedstrijden in drie dagen heb gespeeld, dus dat is belangrijk."

Met Roma hoopt de Nederlander dinsdag een ticket voor de groepsfase van de Champions League te grijpen. De club verschafte zich vorige week een goede uitgangspositie, door met 1-1 gelijk te spelen in Portugal. "Het wordt nog lastig", denkt Strootman. "We willen scoren en winnen. Ik hoop dat het stadion uitverkocht is, want met onze fans voelt het alsof we met twaalf man spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen