Valencia op Mestalla onderuit tegen Las Palmas

22 augustus 2016, 23:54

Valencia is met een tegenvaller begonnen aan het nieuwe Primera Division-seizoen. De equipe uit de sinaasappelstad ging maandag in de eerste speelronde op het eigen Mestalla met 2-4 onderuit tegen Las Palmas.

Santi Mina bracht Valencia in de zesde minuut nog wel op voorsprong, maar Las Palmas boog de score binnen 25 minuten van 1-0 om in 1-3. Marko Livaja, Jonathan Viera (penalty) en Kevin-Prince Boateng waren daarvoor verantwoordelijk. Santi Mina zorgde in de 35ste minuut voor het vijfde doelpunt van de eerste helft, maar meer dan de aansluitingstreffer zat er niet in voor Valencia. In de slotfase werd het door toedoen van Livaja zelfs nog 2-4.

Ook Celta de Vigo leed een enigszins verrassende thuisnederlaag. De ploeg uit Galicië verloor eerder op de dag met 0-1 van promovendus CD Leganes, door een tegengoal van Víctor Díaz een kwartier voor tijd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!